Μαθήματα Πιάνου
Το πιάνο είναι μουσικό όργανο που εντάσσεται στην κατηγορία των πληκτροφόρων και μπορεί να θεωρηθεί έγχορδο ή κρουστό. Είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος μουσικό όργανο μετά το εκκλησιαστικό όργανο. Ο μουσικός που χειρίζεται το πιάνο λέγεται πιανίστας. Παίζεται με πλήκτρα, σε οριζόντια διάταξη, τα οποία όταν πατηθούν από τα δάκτυλα του πιανίστα σηκώνουν σφυράκια που χτυπούν τις χορδές του, παράγοντας έτσι ήχους
Τμήμα Αρχαρίων
Οι καθηγητές Πιάνου στο Ωδείο Τέχνης Φακανά έχουν την εμπειρία να κατευθύνουν τους αρχάριους σπουδαστές, οποιασδήποτε ηλικίας, στην γρήγορη και αποτελεσματική εκμάθηση του οργάνου σε όλες του τις μορφές
Πιάνο – Ηλεκτρικό Πιάνο – Synthesizers – Keyboards – Αρμόνιο
Το τμήμα Πιάνου για ενήλικες ξεκινά από τις βασικές γνώσεις, αν πρόκειται για αρχάριους και προσαρμόζει τις σπουδές στο επίπεδο εκείνο που μπορεί να βρίσκεται ένας ενήλικας ενδιαφερόμενος.
Τμήμα για Παιδιά
Στο Ωδείο Φακανά υπάρχει ειδικό πρόγραμμα σπουδών για τις μικρότερες ηλικίες. Στο τμήμα
‘’Πιάνο για παιδιά’’
δεχόμαστε μαθητές από την ηλικία των 5 χρόνων. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας ακολουθούν συγκεκριμένη μουσική εκπαιδευτική πορεία για να κεντρίζουν το ενδιαφέρον του παιδιού από το πρώτο κιόλας μάθημα. Τα Μαθήματα πιάνου για παιδιά είναι έτσι μία μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μας φίλους.
Τμήμα για Προχωρημένους & Επαγγελματίες
Στο εξειδικευμένο τμήμα πιάνου για προχωρημένους η εκπαιδευτική διαδικασία ξεκινά από το σημείο που υπαγορεύουν οι ανάγκες του σπουδαστή. Η προηγούμενη γνώση και οι μουσικές του εμπειρίες λαμβάνονται υπ’όψη και τα μαθήματα οργανώνονται γύρω από αυτές. Τα μαθήματα των προγραμμάτων στο τμήμα πιάνου για προχωρημένους έχουν σκοπό την μουσική απογείωση των σπουδαστών, έτσι ώστε να είναι δυνατή η συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε μουσική πρόκληση, όπως live εμφανίσεις, ηχογραφήσεις, μουσικές παραγγελίες κλπ.
Έτσι το ειδικά διαμορφωμένο Επαγγελματικό-Ακαδημαικό μας τμήμα προσελκύει σπουδαστές για μαθήματα πιάνου στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Κλείσε ένα Δωρεάν δοκιμαστικό Μάθημα Πιάνου – Keyboards
@fakanasartmusicschool Μαθήματα σύγχρονου πιάνου, αυτά τα αγαπημένα ❤️ Όταν «μπλέκεις» με τη μουσική, με ενα περίεργο τροπο, θέλεις να έχεις περάσει και από πιάνο 🎹 Δεν υπάρχει καταλληλότερος από τον Άγγελο 🔥 Είτε αν ξεκινάς τώρα είτε αν είσαι προχωρημένος 📌 #Foryourpage #Foryou #FYP #music #fakanas #piano #lesson ♬ πρωτότυπος ήχος – Ωδείο Τέχνης Φακανά
@fakanasartmusicschool 🎬 Όταν η μουσική ενώνεται με τον κινηματογράφο δημιουργούνται μαγικά αποτελέσματα 🎥 30 και χρόνια ο Θανος "ντύνει" με μουσικές ταινίες, σειρές, διαφημίσεις ❤️ Η μουσική σύνθεση παντρεύεται με την τέχνη της εικόνας σε ένα μοναδικο μάθημα 📌 #Foryourpage #Foryou #FYP #music #lesson #cinema #fakanas #composer #piano ♬ πρωτότυπος ήχος – Ωδείο Τέχνης Φακανά
Ιστορία του Ωδείου
Το ωδείο τέχνης Φακανά λειτουργεί από το 1997, έχοντας ένα συγκεκριμένο όραμα: να προσφέρει σταθερά υψηλής ποιότητας και σύγχρονης ύλης μαθήματα
Σύγχρονο Πιάνο – Keyboards στην Αθήνα.
Αποτέλεσμα αυτής της δραστηριότητας είναι να έχουν γεμίσει τα studios, τα κλαμπ, τα θέατρα και γενικά όλοι οι χώροι όπου παράγεται μουσική, από απόφοιτους επαγγελματίες μουσικούς Πιάνου, του ωδείου μας στην Αθήνα και σε όλη την επικράτεια.
Μαθήματα Πιάνου στο Ωδείο Φακανά
Το περιεχόμενο της ύλης για τα Μαθήματα Πιάνου απευθύνεται στον αρχάριο αλλά και στον προχωρημένο (ερασιτέχνη ή επαγγελματία) μουσικό, πάντοτε πλάι στους καλύτερους καθηγητές. Η διδασκαλία στα Μαθήματα πιάνου για αρχάριους ξεκινά από τη μουσική ανάγνωση, προχωρά στην ανάπτυξη της τεχνικής και συνεχίζεται με την εκμάθηση των τεχνικών συνοδείας και αυτοσχεδιασμού σε οποιοδήποτε μουσικό στυλ. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κατεύθυνσης ανάλογα με το στυλ μουσικής που ο κάθε σπουδαστής προτιμά.
Μαθήματα
– Keyboards
– Synthesizers
– Μουσικής τεχνολογίας
Πέρα από το πιάνο το πρόγραμμά μας επεκτείνεται και στην επιμόρφωση στα διάφορα Keyboards τα οποία διαθέτει το Ωδείο Τέχνης Φακανά. Συνδέουμε έτσι τη γνώση του πιάνου με την τελευταία λέξη της ηλεκτρονικής επεξεργασίας στα πληκτροφόρα όργανα, δημιουργώντας τα μαθήματα Keyboards και τα μαθήματα Synthesizers. Ακολουθούμε έτσι, τις επιταγές των πλέον εξελιγμένων απαιτήσεων της σύγχρονης μουσικής στα θέματα του ήχου και της ερμηνείας. Όλα αυτά δε, μέσα στις εγκαταστάσεις μας, σε ένα πλήρως επανδρωμένο περιβάλλον που εγγυάται την εξειδίκευση σε τέτοιο επίπεδο που οι σπουδαστές μας αύριο να είναι γνώστες του αντικειμένου και περιζήτητοι είτε ως επαγγελματίες είτε ως χομπίστες.
Δημιουργία Μπάντας
Group Project
‘Ολοι οι σπουδαστές Πιάνου,
από τους αρχάριος μέχρι τους επαγγελματίες,
έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα μουσικά group. Πρόκειται για σειρά προβών – μαθημάτων με ένα μικρό group που αποτελείται από μουσικούς – σπουδαστές όλων των οργάνων που διδάσκονται στο Ωδείο Φακανά. Τα Group επιμελείται υπεύθυνος καθηγητής του Ωδείου. Έχουν δε ένα κεντρικό θέμα (π.χ. Blues, Rock, Funk, Latin κ.λ.π.) και ανάλογο ρεπερτόριο που ο σπουδαστής Πιάνου εκτελεί με ολόκληρο το group. Ένα σημαντικό μάθημα – πρόβα που συνδέει τη θεωρία με την ουσιαστική πράξη, μέσα σε μια μικρή ζωντανή ορχήστρα.
Καθηγητές Πιάνου – Keyboards
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΛΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθηνα το 1966. Αποφοιτος της Βαρβάκειου, σπούδασε αρχικά στην Φιλοσοφική σχολή αλλα γρηγορα τον κέρδισε η μουσικη. Ξεκινησε να παιζει το 1984 σε διαφορα μουσικά σχήματα και συνεργάστηκε με πολλούς Έλληνες συνθέτες (Λ.Κηλαηδονης, Δ.Μουτσης, Σ.
Σπουδασε Μοντέρνα Ενορχήστρωση στο Berklee College of music (απόφοιτος του ’93 με τιμητική έπαινο) και εχει συμμετοχές σε πολλα μουσικά σχήματα, σε συναυλίες και ηχογραφήσεις.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΙΝΟΣ
Ο Βασίλης Γκίνος σπούδασε νομικά και μουσική, με την οποία ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία 40 χρόνια. Ξεκίνησε να παίζει πλήκτρα σε συγκροτήματα, στα περισσότερα από τα οποία ήταν ιδρυτικό μέλος. Οι επιρροές του ήταν τα μεγάλα rock groups της εποχής, η κλασική του κατάρτιση και η αγάπη του για την τζαζ.
Μετά το πτυχίο του στη Νομική του Πανεπιστημίου Αθηνών εργάστηκε στον μουσικό χώρο με πολλές ειδικεύσεις: μουσικός (πλήκτρα), ενορχηστρωτής, προγραμματιστής και μουσικός διευθυντής. Πρωτοπόρος της μουσικής τεχνολογίας, αξιοποίησε υπολογιστές και συνθεσάιζερς στην σκηνή και στο στούντιο. Το αποτέλεσμα ήταν πολλά πλατινένια CD και σειρές επιτυχημένων συναυλιών και ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα, ενορχηστρώνοντας και παίζοντας για όλους σχεδόν τους επώνυμους Έλληνες καλλιτέχνες και δημιουργούς. Γνώστης του ελληνικού ρεπερτορίου και της λαϊκής μουσικής της Βαλκανικής Χερσονήσου και της Λεκάνης της Μεσογείου, πρωτοστάτησε στην μίξη αυτών των ιδιωμάτων με τη διεθνή ποπ/ροκ μουσική και τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, παράγοντας μεγάλες επιτυχίες τις τελευταίες δεκαετίες.
Σαν συνθέτης και παραγωγός έχει δουλέψει για την διαφήμιση, τηλεόραση, ραδιόφωνο, θέατρο και κινηματογράφο, έχει στούντιο ηχογραφήσεων, πολυετή εμπειρία στην ηλεκτρονική μουσική και για ένα διάστημα δούλεψε για την Roland σαν product specialist. Είναι τακτικός συνεργάτης της μουσικής βιβλιοθήκης cinephonix, του Content Creators Lounge και της Soundfirm Audio Library, συνθέτοντας μουσική παραγωγής για όλα τα μέσα.
Έχει ασχοληθεί με την μουσική και ραδιοφωνική παραγωγή, αρθρογραφεί σε μουσικά έντυπα, έχει συγγράψει βιβλία για το “Μουσικό Επάγγελμα”, τα “Συνθεσάιζερς και την Ηλεκτρονική Μουσική” και πολλές μονογραφίες όπως “Το Ελληνικό Τραγούδι για Βιαστικούς”, την “Συνοπτική Ιστορία Τέχνης & Αισθητικών Θεωριών” και τα “Έσοδα από Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα”, ενώ είναι τακτικός ομιλητής σε συνέδρια και ημερίδες για τα θέματα αυτά.
Παράλληλα κυκλοφόρησε το project “AmbiguA”, μια ηλεκτρονική προσαρμογή κλασικής μουσικής του 20ου αιώνα. Εμπνευσμένο από τις απαρχές του μοντερνισμού, το “AmbiguA” είναι μια τριλογία επιλεγμένων κομματιών από ρομαντικούς, ιμπρεσσιονιστές και μοντέρνους συνθέτες, ενορχηστρωμένη για συνθεσάιζερς. Το 2015 κυκλοφόρησε το “Electron Stories with Cats”, μια ηλεκτρονική σουίτα σε εννέα μέρη.
Είναι Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου και από το 2017 διδάσκει στο Ωδείο Τέχνης Φακανά τον σπουδαστικό κύκλο του “Μουσικού Επαγγέλματος” και των “Συνθεσάϊζερς και Ηλεκτρονική Μουσική”. Σχετική θεματολογία αναπτύσσει και στο κανάλι του ”ΕΜΕΝΑ ΡΩΤΑ’‘
– Μουσικό Επάγγελμα
Η μουσική βιομηχανία από τις απαρχές της μέχρι σήμερα και ό,τι πρέπει να ξέρεις για την πνευματική ιδιοκτησία. Καθώς και οι στόχοι, ο σχεδιασμός, οι δημόσιες σχέσεις, το καλλιτεχνικό και εμπορικό μέρος του μουσικού επαγγέλματος.
ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΕΛΗΣ
– ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Οι δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες και τα προγράμματα μουσικής παραγωγής (DAW) είναι απεριόριστες, μέσα από αυτά προκύπτουν νέες τάσεις και μορφές δημιουργίας. Η μουσική παραγωγή μπορεί να γίνει με τον πιο εύκολο τρόπο όσο ποτέ άλλωτε!
– ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ και MEDIA
Η μουσική επένδυση είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ταινίας ή ενός τρέιλερ, ακολουθώντας πιστά την εικόνα δημιουργεί συναισθήματα που αναδεικνύουν το σενάριο.
Εργάζεται στο χώρο της μουσικής παραγωγής:
– Πάνω από 25 Ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους – Πάνω από 100 τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ – Σειρές κινουμένων σχεδίων – Ντοκιμαντέρ – Θέατρο – Τηλεοπτικές εκπομπές – Παραστάσεις στο Ευγενίδιο Ίδρυμα
ΣΠΟΥΔΕΣ
Α. ‘Berklee College of Music’ Βοστώνη, (Αποφοίτηση 1995) – Bachelor of Music Degree με ειδικότητα στην Μουσική Κινηματογράφου – Τηλεόρασης (Film Scoring), αναγνωρισμένο από το (ΔΟΑΤΑΠ).
Β. Παρακολούθηση σεμιναρίου με θέμα ‘The art of orchestration for film & Tv’ από το βετεράνο ενορχηστρωτή του Hollywood Scott Smalley (Νέα Υόρκη 2010)
Γ. Southeastern College Αθήνα Bachelor of Computer Science.
Δ. ‘Media Management seminar for T.V. executives’, σεμινάριο με θέμα τα Media–Τηλεόραση, Αθήνα 2003
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
1. Συμμετοχή στο διαγωνιστικό μέρος του BRNO φεστιβάλ στην Τσεχία για τη μουσική επένδυση της ταινίας ‘:45’. (2010)
2. Διάκριση στο Φεστιβάλ Δράμας (μικρού μήκους ταινιών) για τη μουσική επένδυση της ταινίας: ‘Κόστος του Παιγχνιδιού’, Παραγωγή ΕΤ κ ΕΚΚ (2001)
3. Α’ Βραβείο Σύνθεσης του “Berklee College of Music” στην κατηγορία ‘Film Scoring’, (1995).
4. Α’ Βραβείο Σύνθεσης στην τηλεοπτική εκπομπή της E.T 1 “Σκυτάλη στην Τέχνη”, (1992).
5. Τιμητική υποτροφία (Award Scolarship) από το “Berklee College of Music”.
ΡΕΝΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές από πολύ μικρή ηλικία. Με καθηγήτρια στο πιάνο τη Σοφία Γαρουφαλή απέκτησε Πτυχίο Πιάνου με «Άριστα παμψηφεί και τιμητικό έπαινο» και ακολούθως Δίπλωμα Πιάνου με «Άριστα παμψηφεί». Παρακολούθησε master classes στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τους διεθνούς φήμης πιανίστες: Άρη Γαρουφαλή, Martino Tirimo και Paul Badura Skoda. Συνέχισε τις σπουδές της στα Ανώτερα Θεωρητικά και στη Σύνθεση με καθηγητή τον συνθέτη Χρήστο Αναστασίου, τις ολοκλήρωσε και έλαβε Δίπλωμα Σύνθεσης με βαθμό «Άριστα παμψηφεί και 1ο βραβείο».
Από το 1992 εώς σήμερα εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου, μουσικής δωματίου και ανώτερων θεωρητικών σε Ωδεία της Αθήνας. Παράλληλα, κατά τα έτη 2005 – 2010 εργάστηκε ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και σε Μουσικά Σχολεία.
Στο συνθετικό της έργο συγκαταλέγονται έργα για πιάνο και άλλα σόλο όργανα, χορωδιακή και συμφωνική μουσική, κουαρτέτα εγχόρδων, έργα ορχήστρας δωματίου και έργα ηλεκτρονικής και ηλεκτροακουστικής μουσικής. Έχει επίσης μελοποιήσει ποιήματα του Δ. Σολωμού, Κ. Ουράνη, Ά. Σικελιανού, Α. Κάλβου και Emily Dickinson. Βραβεύτηκε από την Εθνική Ακαδημία Μουσικής της Πολιτείας του Κολοράντο των ΗΠΑ με τον τίτλο «Φιναλίστ του Διεθνούς Μουσικού Βραβείου Αριστείας στη Σύνθεση» τα έτη 2010 και 2011.
Έχει γράψει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικά έργα ελληνικών αλλά και διεθνών παραγωγών. Από τις εκδόσεις Cambia κυκλοφορεί το βιβλίο με τίτλο ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙΑ το οποίο αποτελείται από μία συλλογή έργων για πιάνο και πιάνο – τσέλο (2011)
ΤΑΣΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο και θεωρητικά στο Ωδείο Γκύζη. Κατέχει δίπλωμα Πιάνου (τάξη Ε. Πλυτά), πτυχίο Αρμονίας (τάξη Β. Φοστερ), πτυχίο Αντίστιξης και πτυχίο Φούγκας (τάξη Δ. Μαραγκόπουλου) και πτυχίο ενόργανωσης πνευστών οργάνων (τάξη Μ. Αλούπη).
Έχει διδάξει πιάνο και ανώτερα θεωρητικά στα Ωδεία Γκύζη, Νέα Τέχνη, Σύγχρονο Ωδείο Αχαρνών και στο Ωδείο Τέχνης Φακανά. Δραστηριοποιείται επίσης ως συνοδός πιανίστας κλασικών τραγουδιστών και έχει συνεργαστεί με τους καθηγητές Α. Καρκανία, Δ. Θεοδοσίου, Τ. Φίνα, Γ. Φίνα, Μ. Καραγιαννάκη.
Παράλληλα παίρνει μέρος σε μουσικές παραστάσεις ο πιανίστας και ενορχηστρωτής με ρεπερτόριο που εκτείνεται από την τζαζ και το μιούζικαλ μέχρι την latin και το rock
ΣΠΟΥΔΕΣ
– Πτυχίο Ωδικής (1991) ΄Άριστα”
ειδικός καθηγητής: Δομένικος Βαμβακάρης
– Πτυχίο Αρμονίας (1992) ”Άριστα Παμψηφεί”
ειδικός καθηγητής Βασίλης Φόστερ
– Πτυχίο Αντιστήριξης (1994) ”Άριστα Παμψηφεί”
ειδικός καθηγητής Δημήτρης Μαραγκόπουλος
– Πτυχίο Ενωοργάνωσης Πνευστών Οργάνων (1995) ”Άριστα Παμψηφεί”
ειδική καθηγήτρια Μαρία Αλούπη
– Πτυχίο Φυγής (1996) ”Άριστα Παμψηφεί”
ειδικός καθηγητής Δημήτρης Μαραγκόπουλος
– Δίπλωμα Πιάνου (1997) ”Άριστα Παμψηφεί με διάκριση Β βραβείου”
ειδική καθηγήτρια Ευγενία Πλυτά
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ
– Mεταγραφές, σύνθεση ελαφρού τραγουδιού, μουσική παραγωγή.
– Gνώση ψηφιακών μουσικών εφαρμογών Cubase, Nuendo, Reason, Finale, Sibelius, Wavelab
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
– Δάσκαλος – Καθηγητής Πιάνου από το 1998 σε 5 Ωδεία και κατ’ οίκων
– Πιανίστας, σύνοδος τραγουδιστών σε συνεργασία με τους καθηγητές
– Ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας εκπαιδευτικών συναυλιών
– Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του δραστηριοποιείται ακατάπαυστα ως πιανίστας σε ρεσιτάλ πιάνου, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, πιάνο μπαρ και φεστιβάλ.
– Ενδεικτικά συνεργάζεται (ή είναι ενεργό μέλος) με τους: Dj MCD ”Inner State”, Neverland ”Dreams”, Influence ”Influenced by you” & ”The Promise”, Funky Tears ”Hello”, A dog named Rodrigez ”Brand new Monday” & For your loving Arms”, Βιργινία Φραγγουλάτζη, Lia Hide & just the Gigolos, Mona Band, FuseUp, NOMIK, ισιδώρα Μπουζιούρη κ.α.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ
ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
➢ «Evita» – Μιούζικαλ παραγωγής του Ωδείου Τέχνης Φακανά, συμμετοχή στην ορχήστρα (πιάνο)
➢ Συμμετοχή στην Big Band του Ωδείου Τέχνης Φακανά,
➢ Σύνθεση και ενορχήστρωση τραγουδιών για τον τραγουδιστή Γιάννη Σουλάκη
➢ Συμμετοχή στη live band του Γιάννη Σουλάκη (πλήκτρα),
➢ Συμμετοχή στους Small Chanter (piano-electric pianos-synths)
➢ Συγγραφή των εγχειριδιών πιάνου για τους Α’,Β’,Γ’ Κύκλο του Μοντέρνου Πιάνου ( σε συνεργασία με τον Α.Τσουρέλη) για το
Ωδείο Τέχνης Φακανά
➢ Πρωτότυπη συγγραφή του μαθητικού musical “Unbroken” (της Εύας Κανδρή ) για πιάνο
➢ Συμμετοχή στους Λunaticς: tribute band των Pink Floyd (organ & synths)
➢ Συμμετοχή στο συγκρότημα Amantes Amentes (πλήκτρα – στίχοι)
➢ «Τα που θυμούμαι τραγουδώ, τα που κατέχω λέω» – Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στο Νίκο Ξυλούρη, συμμετοχή στην ορχήστρα (πιάνο – ενορχήστρωση)
➢ Συμμετοχή στο ακουστικό ντουέτο F Sharp (πιάνο – φωνητικά – ενορχήστρωση)
➢ «Ολοκαύτωμα» – Μουσικοθεατρική παράσταση του Ωδείου Τερψιθέας, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Gerald
Green. Συμμετοχή στο ρόλο του Λοχία Heinz Müller, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά,
➢ «Τι Σημαίνει Άνω Θρώσκω» – Θεατρική παράσταση. Συγγραφή θεατρικού κειμένου, σύνθεση μουσικής και συμμετοχή στο ρόλο
του Δασκάλου. Θεατρικό Εργαστήρι Fenarte
➢ «Οι Άθλιοι» – Μουσικοθεατρική παράσταση του Ωδείου Τερψιθέας, βασισμένη στο ομώνυμο μιούζικαλ των Alain Boublil & Claude – Michel Schönberg. Συμμετοχή στο ρόλο του Επιθεωρητή Ιαβέρη, Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
➢ «Μια Ζωή Μόνο Νότες» – Μουσικοθεατρικό αφιέρωμα του Ωδείου Τερψιθέας στον Μίμη Πλέσσα. Συμμετοχή στο ρόλο του Μίμη Πλέσσα και στην ορχήστρα (πιάνο), Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
➢ Συμμετοχή στο συγκρότημα Άνευ Πόρων (πλήκτρα – σύνθεση – ενορχήστρωση)
➢ Συμμετοχή σε διάφορα μουσικά σχήματα (πλήκτρα & ενορχήστρωση) και ηχογραφήσεις δίσκων
➢ Διδασκαλία πιάνου και ανώτερων θεωρητικών μουσικής
ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
➢ Μοντέρνο πιάνο, Ωδείο Τέχνης Φακανά
➢ Τζαζ αρμονία, Ωδείο Τέχνης Φακανά
➢ Ενορχήστρωση, Ωδείο Τέχνης Φακανάς
➢ Συμμετοχή σε χορωδία Gospel, Ωδείο Τερψιθέας
➢ Κλασικό πιάνο – Αττικό Ωδείο – Δημοτικό Ωδείο Πειραιά (ΔΕΠΑΠ)
➢ Θεωρητικά κλασικής μουσικής, Αττικό Ωδείο
ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
➢ Συμμετοχή στην χορευτική ομάδα παραδοσιακών χορών του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Μηνά Κερατσινίου
➢ Συμμετοχή στη θεατρική ομάδα «Εξώστης Β’» του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Μηνά Κερατσινίου
➢ Συγγραφή κειμένων (θεατρικά έργα, ποίηση, στίχοι)
➢ Σύνθεση μουσικών κομματιών